Добро утро, група. За мен не е особено добро след това,

...
Добро утро, група. За мен не е особено добро след това,
Коментари Харесай

Кучета умряха в страшни мъки в пловдивски квартал

" Добро утро, група. За мен не е особено добро по-късно, на което се натъкнах. Пловдив, кв. " Прослав ". Три натровени кучета за към 50 метра - на 100 метра от учебно заведение и към 50 метра от площад. Двете кучета, които открих, се гърчиха на средата на улицата, хората си минаваха и единствено ги поглеждаха. Пробвах да ги промия с вода, до момента в който намеря доктор. Когато ги открих, си личеше, че са се натровили преди напълно малко, имаше следи от бяла пяна, имаше и шише със алкохол при започване на следите. Не знам дали са натровени със алкохол. Потърсих ветеринаря, само че май не му се занимаваше, тъй като го одобри много умерено.

Потърсих аптека, с цел да взема кислородни вода (така ме посъветва ветеринаря). При връщането ми видях и третото куче, което беше навръх площада( мамка му на никой ли не му е направило усещане, че цялото беше в пяна. Става въпрос за място, където има много хора). За жал, като се върнах (не повече от 6-7 минути, откогато ги бях намерил), по-възрастното към този момент беше умряло, а дребното имаше още леки признаци на живот.

Отворих му устата и сипах много кислородни вода, само че резултат нямаше. След 2-3 минути и то умря. Единствено един възрастен ЧОВЕК с колело пристигна. Беше взел деен въглен, с цел да опитва до им помогне. Нямам думи да опиша " хората ", които вършат такива гнусни работи. Ако има хора от групата от " Прослав ", дано да бъдат особено внимателни. Желая лек ден на всички. Добавям две фотоси, макар че ми беше извънредно гадно да фотографирам умрелите животинки ". Това написа в обществената мрежа Facebook неин консуматор от Пловдив...
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР